Na ontvangst op onze locatie gaat de gezellige actieve quiz, in Hollandse stijl, afgeleid van het bekende tv-programma, van start. In teams wordt er tegen elkaar gestreden en moeten de teams vragen beantwoorden, opdrachten uitvoeren en leuke spelletjes doen.
Wie bezit er de meeste kennis, kan het beste touwtje springen of werpt als beste de tulpen in de emmer? Wie is de Nederlandse sportkenner? Wie herkend de meeste Nederlandse nummers? Beantwoord jij vragen nog steeds goed met de Bom in je handen?
 
Een avondje gezelligheid in puur Hollandse stijl. Deze quiz wordt gegeven door een enthousiaste quizmaster.

De duur van deze activiteit is ongeveer 1:30 uur.

Alle activiteiten zijn te combineren met onze horeca mogelijkheden. Zo kun je kiezen voor een patatje met een snack na een kinderfeestje of een uitgebreide barbecue na de activiteiten met de familie of collega’s. Check de pagina horeca voor de mogelijkheden en laat in het boekingsformulier weten waarmee wij jouw uitje compleet kunnen maken.

  • De meeste Nederlandse quiz!

  • Van het bekende TV-programma!

  • Zowel binnen als buiten op het terras te doen!

Inhoud activiteit:

  • Quizmaster
  • Teamverdeling
  • Verschillende soorten rondes
  • Hilarische momenten waar nog lang over wordt nagepraat

Prijzen en beschikbaarheid:

  • €17,50 per persoon
  • Inclusief instructie duurt de quiz maximaal anderhalf uur
  • Mogelijk vanaf 8 personen!
Reserveer nu

Ervaringen

Enthousiaste instructeur en de kids hadden het ontzettend naar hun zin!

Flexibiliteit in samenwerking met eigenaar en de mogelijkheden die Borgerswold Experience bied aan activiteiten en terrein

Familiedag op maat gemaakt. Instructeurs waren enthousiast en het weer en eten waren super.

Super geregeld van spel tot eten en drinken.

Door overboeking elders zaten we een paar dagen voor het geplande vrijgezellenfeest zonder activiteit. Borgerswold Experience heeft ons toen meer dan uit de brand geholpen met een geweldig leuke dag! en dat met zeer aantrekkelijke prijzen! Echt supergoedkoop! Paintball, inclusief konijnenpak, vlotbouwen, hapje en drankje. Goed voor mekaar!

Enthousiaste en prima begeleiding tijdens ons familie-uitje met 30 personen in de leeftijd van 8 tot 75 jaar met drie onderdelen; mountainbiken, klimbos en kanovaren. De combinatie van al deze prima georganiseerde activiteiten van “Borgerswold Experience” met een afsluitend barbecuebuffet maakte de dag tot een feestdag ter gelegenheid van ons 50 jarig huwelijk.

Duidelijke en goed voorbereide instructie!

De gezelligheid en gemoedelijkheid, ook van het personeel, en, dat je mensen over angsten heen kunt helpen. Als coach van het meisjeshockey team is het verhelderend hoe de meiden zich in deze situaties opstelden.

Lekker buiten en ongedwongen in een prachtige omgeving!

Het enthousiasme van de kinderen die de ruimte krijgen zichzelf te overtreffen. Het oefenen voordat ze gaan klimmen in het klimbos geeft ze veel zelfvertrouwen.

Anderen kozen ook voor

Pubquiz
Wie is de mol
Boogschieten kids