Na ontvangst bij onze horeca ga je met een van onze instructeurs richting het boogschietterrein. Hier wordt de groep in verschillende teams gedeeld en begint de uitleg. Je komt er achter of je een links- of rechtshandige boog nodig hebt, hoe je deze vasthoudt en hoe je gericht kunt schieten.
Hierna schiet iedere deelnemer een aantal keer voor 'spek en bonen'. Dan begint de echte strijd! In verschillende uitdagingen wordt het winnende team bepaald en heel misschien mag de beste schutter het ook opnemen tegen onze instructeur!
Deze activiteit is voor deelnemers onder de 12 jaar. Kom je met deelnemers vanaf 12 jaar of een mix van de twee leeftijdscategorieën, kijk dan eens naar de activiteit 'Boogschieten volwassenen'.

De duur van deze activiteit is ongeveer 1:30 uur.

Alle activiteiten zijn te combineren met onze horeca mogelijkheden. Zo kun je kiezen voor een patatje met een snack na een kinderfeestje of een uitgebreide barbecue na de activiteiten met de familie of collega’s. Check de pagina horeca voor de mogelijkheden en laat in het boekingsformulier weten waarmee wij jouw uitje compleet kunnen maken.

 • Ben jij de echte Robin Hood?

 • Speciaal voor kids!

 • Een van onze passievere activiteiten.

Inhoud activiteit:

 • Instructie en begeleiding
 • Rechts of linkshandige bogen
 • Verschillende spellen/uitdagingen
 • Een winnend team!

Prijzen en beschikbaarheid:

 • €12,50 per persoon (onder de 12 jaar)
 • Je betaalt alleen voor de deelnemers, niet voor de kijkers
 • Inclusief instructie zijn de deelnemers maximaal 1.5 uur bezig
 • Minimaal 6 deelnemers
Reserveer nu

Ervaringen

Het enthousiasme van de kinderen die de ruimte krijgen zichzelf te overtreffen. Het oefenen voordat ze gaan klimmen in het klimbos geeft ze veel zelfvertrouwen.

Lekker buiten en ongedwongen in een prachtige omgeving!

Super geregeld van spel tot eten en drinken.

Duidelijke en goed voorbereide instructie!

Enthousiaste en prima begeleiding tijdens ons familie-uitje met 30 personen in de leeftijd van 8 tot 75 jaar met drie onderdelen; mountainbiken, klimbos en kanovaren. De combinatie van al deze prima georganiseerde activiteiten van “Borgerswold Experience” met een afsluitend barbecuebuffet maakte de dag tot een feestdag ter gelegenheid van ons 50 jarig huwelijk.

De gezelligheid en gemoedelijkheid, ook van het personeel, en, dat je mensen over angsten heen kunt helpen. Als coach van het meisjeshockey team is het verhelderend hoe de meiden zich in deze situaties opstelden.

Familiedag op maat gemaakt. Instructeurs waren enthousiast en het weer en eten waren super.

Door overboeking elders zaten we een paar dagen voor het geplande vrijgezellenfeest zonder activiteit. Borgerswold Experience heeft ons toen meer dan uit de brand geholpen met een geweldig leuke dag! en dat met zeer aantrekkelijke prijzen! Echt supergoedkoop! Paintball, inclusief konijnenpak, vlotbouwen, hapje en drankje. Goed voor mekaar!

Flexibiliteit in samenwerking met eigenaar en de mogelijkheden die Borgerswold Experience bied aan activiteiten en terrein

Enthousiaste instructeur en de kids hadden het ontzettend naar hun zin!

Anderen kozen ook voor

Klimbos
Paintball kids