Het grootste recreatiepark van het Noorden

Contact

Heb je nog vragen? We beantwoorden deze graag. Vul het onderstaande formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

We zijn te bereiken op +31598750212‬ of info@borgerswold-experience.nl

Onze veelgestelde vragen

Biedt jullie ook groepsarrangementen aan?

Ja, we bieden groepsarrangementen voor bijvoorbeeld bedrijfsuitjes, verjaardagsfeestjes en schoolreizen. Neem contact via ons e-mailadres: info@borgerswold-experience.nl voor meer informatie.

Ik heb een boeking gedaan maar geen bevestigingsmail ontvangen, wat moet ik nu precies doen?

Normaal gesproken ontvang je binnen 24 uur een bevestigingsmail van je boeking. Als je na deze periode nog geen bevestigingsmail hebt ontvangen, willen we je vriendelijk vragen om contact met ons op te nemen. Je kunt ons bereiken via e-mail op info@borgerswold-experience.nl

Wat zijn jullie openingstijden?

Onze openingstijden zijn als volgt:

• Dinsdag: 11:00 – 17:00 uur
• Woensdag: 11:00 – 17:00 uur
• Donderdag: 11:00 – 17:00 uur
• Vrijdag: 11:00 – 17:00 uur
• Zaterdag: 11:00 – 17:00 uur
• Zondag: 11:00 – 17:00 uur
• Maandag: Gesloten

Heeft u tijdens onze openingstijden vragen, wilt u meer informatie of wilt u een reservering maken? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via ons e-mailadres: info@borgerswold-experience.nl. Ons team staat klaar om u te helpen en uw vragen te beantwoorden.
Wij verheugen ons erop om u binnenkort bij Borgerswold Experience te verwelkomen voor een onvergetelijke ervaring!

Welke betalingsmogelijkheden accepteert Borgerswold Experience?

We accepteren verschillende betalingsmethoden om het je gemakkelijk te maken. Je kunt betalen met pinpas, creditcard en contant geld. Kies de betalingswijze die het beste bij jou past

Zijn er eet- en drinkgelegenheden beschikbaar?

Ja, we hebben een café-restaurant waar je kunt genieten van een verscheidenheid aan snacks, maaltijden en drankjes. Ook bieden wij verschillende soorten arrangementen aan. Neem voor meer informatie een kijkje op onze website.

Moet ik vooraf reserveren?

Het wordt sterk aanbevolen om vooraf te reserveren, vooral tijdens drukke periodes, om teleurstelling te voorkomen. Reserveringen kunnen online worden gemaakt via onze website. wilt u meer informatie aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via ons e-mailadres: info@borgerswold-experience.nl. Ons team staat klaar om u te helpen en uw vragen te beantwoorden

Waar is Borgerswold Experience gevestigd?

Ons park is gelegen in het prachtige Borgerswold, aan de rand van Veendam. Ons adres is: Bergweg 1, 9642 LV Veendam. Bij een boeking van een activiteit is het mogelijk om bij ons gratis te parkeren!

Ik wil voor vandaag nog reserveren, is dat nog mogelijk?

Heb je dringende vragen over reserveringen op korte termijn? We staan klaar om je te helpen! Neem gerust contact met ons op via WhatsApp op het nummer +059875021. We streven ernaar om je snel en efficiënt van dienst te zijn. Let op: Hou er rekening mee dat het niet mogelijk is om op dag zelf nog een reserving te plaatsen via onze website.

Mijn kind is nog geen 1.20, mag hij/zij wel zelfstandig klimmen?

Bij het klimbos staat veiligheid voorop. Kinderen moeten minstens 1.20 meter lang zijn om te klimmen. Voor kinderen tussen 1.20 meter en 1.40 meter is begeleiding door een volwassene verplicht. Zo zorgen we voor een avontuurlijke en veilige ervaring voor iedereen!