De Escape Room van Veendam: Kingdome Come!

Het verhaal:
De arbeider Ludd werkt tijdens de Britse industriële revolutie voor de door slaapgebrek waanzinnig geworden baas, Isambard Kingdom Brunel. Ludd is vrij opstandig en wordt hierdoor opgesloten in de Kingdome Come. Het lukt Ludd uiteindelijk om te ontsnappen met de hulp van de illustere telefoniste Miss Wood. Op de valreep kunnen zij nog wat aanwijzingen nalaten, zodat iedereen die hetzelfde lot treft, een betere kans heeft.

Na ontvangst op onze locatie in Veendam ga je samen met een team van maximaal 6 personen richting de Escape Room. Hier krijg je een uitgebreide instructie en wordt je net als Ludd opgesloten in de Kingdome Come. Door samenwerken en heel veel proberen kom je uiteindelijk met je team de Escape Room uit. Het duurt ongeveer een uur voordat je de laatste deur hebt geopend, naar buiten kunt lopen en jouw tijd mag opschrijven op ons scorebord.
In de Kingdome Come wordt in tegenstelling tot andere Escape Rooms geen algemene kennis verwacht, dus heeft iedereen een kans om te ontsnappen.
Door de complexiteit van onze Escape Room raden wij aan de minimum leeftijd van 12 jaar te hanteren.
Is de groep waarmee je komt groter dan 6 personen is het mogelijk om in verschillende teams om beurten tegen elkaar te strijden voor de snelste tijd!

De duur van deze activiteit is uiterlijk 1:30 uur.

Alle activiteiten zijn te combineren met onze horeca mogelijkheden. Zo kun je kiezen voor een patatje met een snack na een kinderfeestje of een uitgebreide barbecue na de activiteiten met de familie of collega’s. Check de pagina horeca voor de mogelijkheden en laat in het boekingsformulier weten waarmee wij jouw uitje compleet kunnen maken.

 • Kom jij er uit?

 • Oplettendheid, samenwerking en oog voor detail zijn key!

 • Maximaal 6 personen per team!

Inhoud activiteit:

 • Instructie
 • Begeleiding
 • Escape Room
 • Tijd op het scorebord

Prijzen en beschikbaarheid:

 • Minimaal 4 deelnemers
 • €17,50 per persoon
 • Vanaf 12 jaar
 • Inclusief instructie zijn de deelnemers maximaal 1.5 uur bezig
Reserveer nu

Scorebord Escape Room:

1. Team RiKiNiRaSh – 42 minuten en 21 seconden

2. Team ‘GLAT’ – 53 minuten en 24 seconden

3. Team Kook Feest hoog – 57 minuten en 3 seconden

4. Team The First Ones – 57 minuten en 19 seconden

5. Team Bookergrijs – 1 uur 1 minuut en 49 seconden

6. Team KIK – 1 uur 9 minuten en 49 seconden

7. Team Kneuzen – 1 uur 28 minuten en 23 seconden

Bijgewerkt op 17 juni 2022

Ervaringen

Door overboeking elders zaten we een paar dagen voor het geplande vrijgezellenfeest zonder activiteit. Borgerswold Experience heeft ons toen meer dan uit de brand geholpen met een geweldig leuke dag! en dat met zeer aantrekkelijke prijzen! Echt supergoedkoop! Paintball, inclusief konijnenpak, vlotbouwen, hapje en drankje. Goed voor mekaar!

Super geregeld van spel tot eten en drinken.

De gezelligheid en gemoedelijkheid, ook van het personeel, en, dat je mensen over angsten heen kunt helpen. Als coach van het meisjeshockey team is het verhelderend hoe de meiden zich in deze situaties opstelden.

Enthousiaste instructeur en de kids hadden het ontzettend naar hun zin!

Enthousiaste en prima begeleiding tijdens ons familie-uitje met 30 personen in de leeftijd van 8 tot 75 jaar met drie onderdelen; mountainbiken, klimbos en kanovaren. De combinatie van al deze prima georganiseerde activiteiten van “Borgerswold Experience” met een afsluitend barbecuebuffet maakte de dag tot een feestdag ter gelegenheid van ons 50 jarig huwelijk.

Het enthousiasme van de kinderen die de ruimte krijgen zichzelf te overtreffen. Het oefenen voordat ze gaan klimmen in het klimbos geeft ze veel zelfvertrouwen.

Duidelijke en goed voorbereide instructie!

Lekker buiten en ongedwongen in een prachtige omgeving!

Flexibiliteit in samenwerking met eigenaar en de mogelijkheden die Borgerswold Experience bied aan activiteiten en terrein

Familiedag op maat gemaakt. Instructeurs waren enthousiast en het weer en eten waren super.

Anderen kozen ook voor

Pubquiz
Boogschieten
Kano verhuur