Met vette flips en snelle tricks op een mooie en vlotte manier leren bewegen, dat is freerunning! Je gaat jezelf uitdagen, je grenzen zoeken, deze verleggen en natuurlijk leer je allemaal coole bewegingen.
Bij deze workshop van ongeveer 1 uur en 15 minuten leer je de basis van het veilig freerunnen. Wat moet je weten voordat je het zelf buiten gaat doen? Hoe moet je nou goed en gecontroleerd springen en landen? Hoe kun je zo snel mogelijk over een obstakel heen? Wat moet je doen wanneer je van een hoge hoogte springt, en meer komt er aan bod.
Onder leiding van een professionele Freerun begeleider gaat de groep op pad.

We maken gebruik van de survivalbaan van Borgerswold Experience, dus blijven op het eigen terrein.
Deze activiteit is mogelijk vanaf 8 personen en vanaf 10 jaar.

De duur van deze activiteit is ongeveer 1:15 uur.

Alle activiteiten zijn te combineren met onze horeca mogelijkheden. Zo kun je kiezen voor een patatje met een snack na een kinderfeestje of een uitgebreide barbecue na de activiteiten met de familie of collega’s. Check de pagina horeca voor de mogelijkheden en laat in het boekingsformulier weten waarmee wij jouw uitje compleet kunnen maken.

 • Leer de grondbeginselen van freerunning!

 • Springen, duiken, kruipen en vliegen!

 • Inclusief begeleiding van een professionele freerunner!

Inhoud activiteit:

 • Instructie
 • Begeleiding
 • Parcours

Prijzen en beschikbaarheid:

 • €17,50 per persoon
 • Je betaald alleen voor de deelnemers, niet voor de kijkers
 • Inclusief instructie zijn de deelnemers ongeveer 1 uur en een kwartier bezig
 • Uiterlijk 48 uur van te voren reserveren
 • Minimaal 8 personen
Reserveer nu

Ervaringen

Enthousiaste en prima begeleiding tijdens ons familie-uitje met 30 personen in de leeftijd van 8 tot 75 jaar met drie onderdelen; mountainbiken, klimbos en kanovaren. De combinatie van al deze prima georganiseerde activiteiten van “Borgerswold Experience” met een afsluitend barbecuebuffet maakte de dag tot een feestdag ter gelegenheid van ons 50 jarig huwelijk.

Door overboeking elders zaten we een paar dagen voor het geplande vrijgezellenfeest zonder activiteit. Borgerswold Experience heeft ons toen meer dan uit de brand geholpen met een geweldig leuke dag! en dat met zeer aantrekkelijke prijzen! Echt supergoedkoop! Paintball, inclusief konijnenpak, vlotbouwen, hapje en drankje. Goed voor mekaar!

Enthousiaste instructeur en de kids hadden het ontzettend naar hun zin!

De gezelligheid en gemoedelijkheid, ook van het personeel, en, dat je mensen over angsten heen kunt helpen. Als coach van het meisjeshockey team is het verhelderend hoe de meiden zich in deze situaties opstelden.

Duidelijke en goed voorbereide instructie!

Lekker buiten en ongedwongen in een prachtige omgeving!

Super geregeld van spel tot eten en drinken.

Het enthousiasme van de kinderen die de ruimte krijgen zichzelf te overtreffen. Het oefenen voordat ze gaan klimmen in het klimbos geeft ze veel zelfvertrouwen.

Flexibiliteit in samenwerking met eigenaar en de mogelijkheden die Borgerswold Experience bied aan activiteiten en terrein

Familiedag op maat gemaakt. Instructeurs waren enthousiast en het weer en eten waren super.

Anderen kozen ook voor

Paintball kids
klimbos