Na ontvangst op onze locatie roept de begeleider de groep bij elkaar. Hier krijgen de deelnemers een uitleg over hoe het spel werkt waarna 'Hunted' begint. Tijdens Hunted probeer je geld te verzamelen terwijl je opgejaagd wordt de zogenoemde Hunter. Door middel van verschillende smokkelroutes verdien jij geld, maar de geheime dienst zal er alles aan doen om jou te vinden. Blijf jij uit de handen van de Hunter?

De duur van deze activiteit is ongeveer 2:00 uur.

Alle activiteiten zijn te combineren met onze horeca mogelijkheden. Zo kun je kiezen voor een patatje met een snack na een kinderfeestje of een uitgebreide barbecue na de activiteiten met de familie of collega’s. Check de pagina horeca voor de mogelijkheden en laat in het boekingsformulier weten waarmee wij jouw uitje compleet kunnen maken.

  • Blijf jij uit handen van de Hunter?

  • Geschikt voor alle leeftijdscategorieën!

  • Het leukst vanaf 6 personen!

Inhoud activiteit:

  • Speluitleg en begeleiding
  • Hunter
  • Mogelijk in verschillende teams te spelen

Prijzen en beschikbaarheid:

  • €17,50 per persoon
  • Je betaalt alleen voor de deelnemers
  • Inclusief instructie zijn de deelnemers maximaal 2 uur bezig
  • Geschikt voor alle leeftijdscategorieën!
Reserveer nu

Ervaringen

Enthousiaste en prima begeleiding tijdens ons familie-uitje met 30 personen in de leeftijd van 8 tot 75 jaar met drie onderdelen; mountainbiken, klimbos en kanovaren. De combinatie van al deze prima georganiseerde activiteiten van “Borgerswold Experience” met een afsluitend barbecuebuffet maakte de dag tot een feestdag ter gelegenheid van ons 50 jarig huwelijk.

Enthousiaste instructeur en de kids hadden het ontzettend naar hun zin!

Het enthousiasme van de kinderen die de ruimte krijgen zichzelf te overtreffen. Het oefenen voordat ze gaan klimmen in het klimbos geeft ze veel zelfvertrouwen.

De gezelligheid en gemoedelijkheid, ook van het personeel, en, dat je mensen over angsten heen kunt helpen. Als coach van het meisjeshockey team is het verhelderend hoe de meiden zich in deze situaties opstelden.

Lekker buiten en ongedwongen in een prachtige omgeving!

Familiedag op maat gemaakt. Instructeurs waren enthousiast en het weer en eten waren super.

Super geregeld van spel tot eten en drinken.

Flexibiliteit in samenwerking met eigenaar en de mogelijkheden die Borgerswold Experience bied aan activiteiten en terrein

Door overboeking elders zaten we een paar dagen voor het geplande vrijgezellenfeest zonder activiteit. Borgerswold Experience heeft ons toen meer dan uit de brand geholpen met een geweldig leuke dag! en dat met zeer aantrekkelijke prijzen! Echt supergoedkoop! Paintball, inclusief konijnenpak, vlotbouwen, hapje en drankje. Goed voor mekaar!

Duidelijke en goed voorbereide instructie!

Anderen kozen ook voor

Pubquiz
Klimbos
gps-tocht