Onder leiding van onze instructeur gaan de deelnemers in verschillende teams katapulten bouwen. Met behulp van palen, touwen, fietsbinnenbanden wordt een katapult gebouwd en is het doel om verschillende soorten ballen zo ver mogelijk weg te schieten. Als alle katapulten af zijn worden deze op de beginstreep geplaats. Het team dat het verste weg schiet wint de zege van de dag!

Katapult bouwen is een ideale activiteit bij zowel goed als slechter weer. Samenwerken en het gezamenlijk bouwen van een constructie heeft de hoofddoel en is daardoor zeer geschikt als teambuildingsactiviteit.

Mocht het prachtig en warm weer zijn, dan kunnen we in overleg wisselen naar 'vlotten bouwen'. Bijna dezelfde constructie- en samenwerkingsopdracht, maar de deelnemers zullen er in het water achter komen of hun constructie voldoende is! Check de activiteit 'vlotten bouwen' voor meer informatie.

De duur van deze activiteit is ongeveer 1:15 uur.

Alle activiteiten zijn te combineren met onze horeca mogelijkheden. Zo kun je kiezen voor een patatje met een snack na een kinderfeestje of een uitgebreide barbecue na de activiteiten met de familie of collega’s. Check de pagina horeca voor de mogelijkheden en laat in het boekingsformulier weten waarmee wij jouw uitje compleet kunnen maken.

 • De perfecte teambuildingsactiviteit!

 • Met verschillende teams katapulten maken!

 • De perfecte activiteit bij zowel lekker als slecht weer!

Inhoud activiteit:

 • Instructie en begeleiding
 • Bouwen van meerdere katapulten
 • Wedstrijdje wie het verste schiet
 • Hilarische taferelen tijdens het schieten

Prijzen en beschikbaarheid:

 • €12,50 per persoon
 • Je betaalt alleen voor de deelnemers, niet voor de kijkers
 • Inclusief instructie zijn de deelnemers ongeveer 1 uur en 15 minuten bezig
 • Geschikt voor alle leeftijdscategorieën
 • Vanaf 6 deelnemers
Reserveer nu

Ervaringen

Lekker buiten en ongedwongen in een prachtige omgeving!

Door overboeking elders zaten we een paar dagen voor het geplande vrijgezellenfeest zonder activiteit. Borgerswold Experience heeft ons toen meer dan uit de brand geholpen met een geweldig leuke dag! en dat met zeer aantrekkelijke prijzen! Echt supergoedkoop! Paintball, inclusief konijnenpak, vlotbouwen, hapje en drankje. Goed voor mekaar!

Enthousiaste en prima begeleiding tijdens ons familie-uitje met 30 personen in de leeftijd van 8 tot 75 jaar met drie onderdelen; mountainbiken, klimbos en kanovaren. De combinatie van al deze prima georganiseerde activiteiten van “Borgerswold Experience” met een afsluitend barbecuebuffet maakte de dag tot een feestdag ter gelegenheid van ons 50 jarig huwelijk.

Enthousiaste instructeur en de kids hadden het ontzettend naar hun zin!

De gezelligheid en gemoedelijkheid, ook van het personeel, en, dat je mensen over angsten heen kunt helpen. Als coach van het meisjeshockey team is het verhelderend hoe de meiden zich in deze situaties opstelden.

Duidelijke en goed voorbereide instructie!

Familiedag op maat gemaakt. Instructeurs waren enthousiast en het weer en eten waren super.

Het enthousiasme van de kinderen die de ruimte krijgen zichzelf te overtreffen. Het oefenen voordat ze gaan klimmen in het klimbos geeft ze veel zelfvertrouwen.

Super geregeld van spel tot eten en drinken.

Flexibiliteit in samenwerking met eigenaar en de mogelijkheden die Borgerswold Experience bied aan activiteiten en terrein

Anderen kozen ook voor

Survivalbos
Klimbos
Paintball kids