Na ontvangst bij Borgerswold Experience krijg je een instructie van een van onze instructeurs van ongeveer 20 minuten. We zorgen ervoor dat alle deelnemers alles onder de knie hebben.
Hierna ga je samen met de andere deelnemers de bomen in en ga je klimmen, klauteren en zweven om het einde van de route te behalen. In totaal zijn er drie verschillende routes in ons klimbos. De deelnemers hebben twee uur de tijd om alle drie de routes te klimmen.
De minimale lichaamslengte is 120 centimeter. Tussen de 120 centimeter en 140 centimeter lichaamslengte dient er een betalende volwassene mee te klimmen. Boven de 140 centimeter kan men zelfstandig.

De duur van deze activiteit is ongeveer 2:00 uur.

Alle activiteiten zijn te combineren met onze horeca mogelijkheden. Zo kun je kiezen voor een patatje met een snack na een kinderfeestje of een uitgebreide barbecue na de activiteiten met de familie of collega’s. Check de pagina horeca voor de mogelijkheden en laat in het boekingsformulier weten waarmee wij jouw uitje compleet kunnen maken.

 • Klimmen in ons Klimbos!

 • Klimmen, klauteren en zweven!

 • Vanaf 120 centimeter lichaamslengte!

Inhoud activiteit:

 • Instructie en begeleiding
 • Klimgordel
 • Veiligheidssetje
 • Drie parcours
 • Ruim anderhalf uur klimmen

Prijzen en beschikbaarheid:

 • €15,- per persoon
 • Je betaalt alleen voor de deelnemers, niet voor de kijkers
 • Inclusief instructie zijn de deelnemers maximaal 2 uur bezig
 • Let op! Vanaf 5 deelnemers
Reserveer nu

Ervaringen

Flexibiliteit in samenwerking met eigenaar en de mogelijkheden die Borgerswold Experience bied aan activiteiten en terrein

Enthousiaste en prima begeleiding tijdens ons familie-uitje met 30 personen in de leeftijd van 8 tot 75 jaar met drie onderdelen; mountainbiken, klimbos en kanovaren. De combinatie van al deze prima georganiseerde activiteiten van “Borgerswold Experience” met een afsluitend barbecuebuffet maakte de dag tot een feestdag ter gelegenheid van ons 50 jarig huwelijk.

De gezelligheid en gemoedelijkheid, ook van het personeel, en, dat je mensen over angsten heen kunt helpen. Als coach van het meisjeshockey team is het verhelderend hoe de meiden zich in deze situaties opstelden.

Familiedag op maat gemaakt. Instructeurs waren enthousiast en het weer en eten waren super.

Het enthousiasme van de kinderen die de ruimte krijgen zichzelf te overtreffen. Het oefenen voordat ze gaan klimmen in het klimbos geeft ze veel zelfvertrouwen.

Duidelijke en goed voorbereide instructie!

Door overboeking elders zaten we een paar dagen voor het geplande vrijgezellenfeest zonder activiteit. Borgerswold Experience heeft ons toen meer dan uit de brand geholpen met een geweldig leuke dag! en dat met zeer aantrekkelijke prijzen! Echt supergoedkoop! Paintball, inclusief konijnenpak, vlotbouwen, hapje en drankje. Goed voor mekaar!

Super geregeld van spel tot eten en drinken.

Enthousiaste instructeur en de kids hadden het ontzettend naar hun zin!

Lekker buiten en ongedwongen in een prachtige omgeving!

Anderen kozen ook voor

Paintball kids
Survivalbos
Moutainbiken