Na ontvangst op onze locatie ga je met de deelnemers en onze instructeur naar onze Lasergame Arena. Hier worden de deelnemers in teams verdeeld en krijg je een uitleg over de wapens, de verschillende spellen en eventuele tactische tips.
Na een aantal potjes kan er worden besloten om de teams door elkaar te mixen en zo nieuwe tegenstanders af te kunnen schieten. 

Wij maken gebruik van de meest moderne lasergame wapens die geschikt zijn voor groepen. De wapens kunnen verschillend ingesteld worden waardoor bepaalde tactieken te spelen zijn! Snelle schoten achter elkaar met weinig impact of een langzamere instelling waardoor de tegenstander zijn levens sneller verliest.

Natuurlijk is winnen super belangrijk bij dit spel, maar wij zetten altijd het plezier van alle deelnemers bovenaan!

De duur van deze activiteit is ongeveer 1:30 uur.

  • Elkaar afschieten zonder écht geraakt te worden!

  • Spelen in onze Lasergame Arena!

  • Verschillende tactieken mogelijk!

Inhoud activiteit:

  • Instructie en begeleiding
  • Lasergame wapen
  • Verschillende spellen

Prijzen en beschikbaarheid:

  • €15,- per persoon
  • Je betaalt alleen voor de deelnemers, niet voor de kijkers
  • Inclusief instructie zijn de deelnemers maximaal anderhalf uur bezig
  • Vanaf 8 deelnemers
Reserveer nu

Ervaringen

Enthousiaste instructeur en de kids hadden het ontzettend naar hun zin!

Door overboeking elders zaten we een paar dagen voor het geplande vrijgezellenfeest zonder activiteit. Borgerswold Experience heeft ons toen meer dan uit de brand geholpen met een geweldig leuke dag! en dat met zeer aantrekkelijke prijzen! Echt supergoedkoop! Paintball, inclusief konijnenpak, vlotbouwen, hapje en drankje. Goed voor mekaar!

Het enthousiasme van de kinderen die de ruimte krijgen zichzelf te overtreffen. Het oefenen voordat ze gaan klimmen in het klimbos geeft ze veel zelfvertrouwen.

Duidelijke en goed voorbereide instructie!

Lekker buiten en ongedwongen in een prachtige omgeving!

Enthousiaste en prima begeleiding tijdens ons familie-uitje met 30 personen in de leeftijd van 8 tot 75 jaar met drie onderdelen; mountainbiken, klimbos en kanovaren. De combinatie van al deze prima georganiseerde activiteiten van “Borgerswold Experience” met een afsluitend barbecuebuffet maakte de dag tot een feestdag ter gelegenheid van ons 50 jarig huwelijk.

Flexibiliteit in samenwerking met eigenaar en de mogelijkheden die Borgerswold Experience bied aan activiteiten en terrein

De gezelligheid en gemoedelijkheid, ook van het personeel, en, dat je mensen over angsten heen kunt helpen. Als coach van het meisjeshockey team is het verhelderend hoe de meiden zich in deze situaties opstelden.

Familiedag op maat gemaakt. Instructeurs waren enthousiast en het weer en eten waren super.

Super geregeld van spel tot eten en drinken.

Anderen kozen ook voor

survivalbos
lasergamen verhuur
Paintball kids