Na ontvangst op onze locatie zal 'Minute to win it' starten.

Korte, gekke uitdagingen die 1 minuut duren en waarvoor je alleen maar huis-tuin-en-keuken materialen gebruikt. Er wordt in teams tegen elkaar gestreden, waarbij in de meeste gevallen er 1 of 2 personen per team naar keuze de activiteit uitvoeren. Voor ieder spel hebben de teams 1 minuut de tijd om zoveel mogelijk punten te halen dan wel de activiteit succesvol uit te voeren.

Dit hilarische en interactieve spel wordt gegeven door een enthousiaste quizmaster en bestaat uit allemaal verschillende rondes!

De duur van deze activiteit is ongeveer 1:30 uur.

Alle activiteiten zijn te combineren met onze horeca mogelijkheden. Zo kun je kiezen voor een patatje met een snack na een kinderfeestje of een uitgebreide barbecue na de activiteiten met de familie of collega’s. Check de pagina horeca voor de mogelijkheden en laat in het boekingsformulier weten waarmee wij jouw uitje compleet kunnen maken.

 • Hilarische opdrachten!

 • Je hebt maar 1 minuut per ronde!

 • Welk team neemt de meeste punten mee naar huis?!

Inhoud activiteit:

 • Speluitleg en begeleiding
 • Quizmaster
 • Prijsuitreiking

Prijzen en beschikbaarheid:

 • €17,50 per persoon
 • Je betaalt alleen voor de deelnemers
 • Inclusief instructie zijn de deelnemers maximaal anderhalf uur bezig
 • Geschikt voor alle leeftijdscategorieën.
 • Al vanaf 6 personen te boeken!
Reserveer nu

Ervaringen

Flexibiliteit in samenwerking met eigenaar en de mogelijkheden die Borgerswold Experience bied aan activiteiten en terrein

Door overboeking elders zaten we een paar dagen voor het geplande vrijgezellenfeest zonder activiteit. Borgerswold Experience heeft ons toen meer dan uit de brand geholpen met een geweldig leuke dag! en dat met zeer aantrekkelijke prijzen! Echt supergoedkoop! Paintball, inclusief konijnenpak, vlotbouwen, hapje en drankje. Goed voor mekaar!

Enthousiaste instructeur en de kids hadden het ontzettend naar hun zin!

Enthousiaste en prima begeleiding tijdens ons familie-uitje met 30 personen in de leeftijd van 8 tot 75 jaar met drie onderdelen; mountainbiken, klimbos en kanovaren. De combinatie van al deze prima georganiseerde activiteiten van “Borgerswold Experience” met een afsluitend barbecuebuffet maakte de dag tot een feestdag ter gelegenheid van ons 50 jarig huwelijk.

Duidelijke en goed voorbereide instructie!

Super geregeld van spel tot eten en drinken.

Familiedag op maat gemaakt. Instructeurs waren enthousiast en het weer en eten waren super.

De gezelligheid en gemoedelijkheid, ook van het personeel, en, dat je mensen over angsten heen kunt helpen. Als coach van het meisjeshockey team is het verhelderend hoe de meiden zich in deze situaties opstelden.

Lekker buiten en ongedwongen in een prachtige omgeving!

Het enthousiasme van de kinderen die de ruimte krijgen zichzelf te overtreffen. Het oefenen voordat ze gaan klimmen in het klimbos geeft ze veel zelfvertrouwen.

Anderen kozen ook voor

Pubquiz
Klimbos
gps-tocht