LET OP: Helaas is deze activiteit niet meer te boeken bij Borgerswold Experience. In overleg met onze leverancier hebben wij de activiteit mountainbiken uit ons assortiment gehaald. We zijn druk bezig met een alternatieve leverancier. Zodra deze missie geslaagd is laten we dat weten via onze sociale media kanalen en op onze website.

De verhuur van een mountainbike voor een dagdeel (4 uur)!
Na ontvangst op onze locatie ga je samen met een van onze instructeurs richting de Mountainbikes. Hij of zij zal hier een korte uitleg geven over de helm en de werking van de mountainbikes. Als alles helder is zullen de mogelijke routes worden voorgelegd. Je kunt dan op eigen gelegenheid door het prachtige recreatiepark Borgerswold trappen!

Na een dagdeel (4 uur) verwachten we je weer terug op onze locatie, maar eerder mag natuurlijk ook.

Wil je mountainbiken met begeleiding van een van onze instructeurs? Dat kan! Kijk eens naar de activiteit 'Mountainbike clinic'.

De duur van deze activiteit is 4:00 uur.

Alle activiteiten zijn te combineren met onze horeca mogelijkheden. Zo kun je kiezen voor een patatje met een snack na een kinderfeestje of een uitgebreide barbecue na de activiteiten met de familie of collega’s. Check de pagina horeca voor de mogelijkheden en laat in het boekingsformulier weten waarmee wij jouw uitje compleet kunnen maken.

 • Huren voor een dagdeel (4 uur)!

 • Lekker fietsen en vies worden!

 • Prachtige mountainbike route van ongeveer 22 kilometer!

Inhoud activiteit:

 • Instructie over de mountainbike
 • Uitleg over de route
 • Mountainbike
 • Fietshelm

Prijzen en beschikbaarheid:

 • €20,- per mountainbike
 • Huur van een mountainbike voor een dagdeel (4 uur)
 • Gelieve 24 uur van te voren reserveren
 • Ook geschikt voor kids vanaf 140 cm lichaamslengte!
Reserveer nu

Ervaringen

Duidelijke en goed voorbereide instructie!

Het enthousiasme van de kinderen die de ruimte krijgen zichzelf te overtreffen. Het oefenen voordat ze gaan klimmen in het klimbos geeft ze veel zelfvertrouwen.

Familiedag op maat gemaakt. Instructeurs waren enthousiast en het weer en eten waren super.

Enthousiaste en prima begeleiding tijdens ons familie-uitje met 30 personen in de leeftijd van 8 tot 75 jaar met drie onderdelen; mountainbiken, klimbos en kanovaren. De combinatie van al deze prima georganiseerde activiteiten van “Borgerswold Experience” met een afsluitend barbecuebuffet maakte de dag tot een feestdag ter gelegenheid van ons 50 jarig huwelijk.

De gezelligheid en gemoedelijkheid, ook van het personeel, en, dat je mensen over angsten heen kunt helpen. Als coach van het meisjeshockey team is het verhelderend hoe de meiden zich in deze situaties opstelden.

Super geregeld van spel tot eten en drinken.

Door overboeking elders zaten we een paar dagen voor het geplande vrijgezellenfeest zonder activiteit. Borgerswold Experience heeft ons toen meer dan uit de brand geholpen met een geweldig leuke dag! en dat met zeer aantrekkelijke prijzen! Echt supergoedkoop! Paintball, inclusief konijnenpak, vlotbouwen, hapje en drankje. Goed voor mekaar!

Enthousiaste instructeur en de kids hadden het ontzettend naar hun zin!

Flexibiliteit in samenwerking met eigenaar en de mogelijkheden die Borgerswold Experience bied aan activiteiten en terrein

Lekker buiten en ongedwongen in een prachtige omgeving!

Anderen kozen ook voor

Moutainbike clinic
SUP verhuur
Kano verhuur