LET OP: Helaas is deze activiteit niet meer te boeken bij Borgerswold Experience. In overleg met onze leverancier hebben wij de activiteit mountainbiken uit ons assortiment gehaald. We zijn druk bezig met een alternatieve leverancier. Zodra deze missie geslaagd is laten we dat weten via onze sociale media kanalen en op onze website.

Wil je beginnen met mountainbiken of lijkt het je leuk om met vrienden, vriendinnen of collega's een rondje te mountainbiken onder begeleiding van een instructeur?

Na ontvangst op onze locatie ga je samen met een van onze instructeurs richting de Mountainbikes. Hij of zij zal hier  een korte uitleg geven over de helm en de mountainbikes. Als alles helder is wordt er een mooi deel van het parcours door recreatiepark Borgerswold gefietst. Bergje op en weer af en tussen de bomen door slingeren. Lekker vies worden als het parcours nat is. Na ongeveer anderhalf uur kom je met de groep weer terug bij Borgerswold Experience.

Wij hebben verschillende maten mountainbikes. Gelieve in de reservering de (geschatte) lichaamslengtes door geven, zodat wij passende mountainbikes kunnen klaarzetten.

Wil je een mountainbike huren voor een dagdeel? Dat kan! Kijk eens op onze 'verhuur' pagina.

De duur van deze activiteit is ongeveer 1:30 uur.

Alle activiteiten zijn te combineren met onze horeca mogelijkheden. Zo kun je kiezen voor een patatje met een snack na een kinderfeestje of een uitgebreide barbecue na de activiteiten met de familie of collega’s. Check de pagina horeca voor de mogelijkheden en laat in het boekingsformulier weten waarmee wij jouw uitje compleet kunnen maken.

 • Voor snelheidsduivels die graag vies worden!

 • Mountainbiken door het prachtige recreatiepark Borgerswold!

 • Inclusief tips en tricks over Mountainbiken!

Inhoud activiteit:

 • Instructie en begeleiding
 • Tips en tricks voor mountainbiken
 • Mountainbike
 • Fietshelm

Prijzen en beschikbaarheid:

 • €22,50 per persoon
 • Inclusief instructie zijn de deelnemers maximaal 1.5 uur bezig
 • Vanaf 4 deelnemers
 • Voor alle leeftijdscategorieën
Reserveer nu

Ervaringen

Duidelijke en goed voorbereide instructie!

Het enthousiasme van de kinderen die de ruimte krijgen zichzelf te overtreffen. Het oefenen voordat ze gaan klimmen in het klimbos geeft ze veel zelfvertrouwen.

Familiedag op maat gemaakt. Instructeurs waren enthousiast en het weer en eten waren super.

Enthousiaste en prima begeleiding tijdens ons familie-uitje met 30 personen in de leeftijd van 8 tot 75 jaar met drie onderdelen; mountainbiken, klimbos en kanovaren. De combinatie van al deze prima georganiseerde activiteiten van “Borgerswold Experience” met een afsluitend barbecuebuffet maakte de dag tot een feestdag ter gelegenheid van ons 50 jarig huwelijk.

De gezelligheid en gemoedelijkheid, ook van het personeel, en, dat je mensen over angsten heen kunt helpen. Als coach van het meisjeshockey team is het verhelderend hoe de meiden zich in deze situaties opstelden.

Super geregeld van spel tot eten en drinken.

Door overboeking elders zaten we een paar dagen voor het geplande vrijgezellenfeest zonder activiteit. Borgerswold Experience heeft ons toen meer dan uit de brand geholpen met een geweldig leuke dag! en dat met zeer aantrekkelijke prijzen! Echt supergoedkoop! Paintball, inclusief konijnenpak, vlotbouwen, hapje en drankje. Goed voor mekaar!

Enthousiaste instructeur en de kids hadden het ontzettend naar hun zin!

Flexibiliteit in samenwerking met eigenaar en de mogelijkheden die Borgerswold Experience bied aan activiteiten en terrein

Lekker buiten en ongedwongen in een prachtige omgeving!

Anderen kozen ook voor

Moutainbike verhuur
Klimbos
survivalbos