Ook organiseren wij een geschikte activiteit op uw locatie!

Voor familie en vrienden:

Om jouw dag nog wat mooier en uitdagender te maken kunnen we verschillende activiteiten op uw locatie doen! Boogschieten met de familie of lasergamen op het kinderfeestje van de kids. Er is een hoop mogelijk!

Op het werk:

Onze activiteit kunnen bijdragen aan het teamproces en/of ontspanning op de werkvloer. Heb je een eigen accommodatie ter beschikking denkend aan je eigen werkplek, kantoorgebouw, bedrijventerrein, sportaccommodatie of bosrijkgebied.

De ‘op locatie’ activiteiten kunnen bij jouw op locatie worden opgezet en worden compleet verzorgd door een van onze ervaren instructeurs. Van opbouwen en begeleiden tot afbouw en opruimen.
Ben je opzoek naar een originele en uitdagende activiteit waar nog lang over wordt nagepraat? Dan ben je bij Borgerswold Experience aan het juiste adres! De onderstaande activiteiten zijn activiteiten die ‘op locatie’ kunnen plaatsvinden.

Wil je een of meerdere activiteiten op locatie? Stuur ons dan een mail voor de mogelijkheden of vul het contactformulier in met jouw vraag!

Op zoek naar een gave activiteit op jouw locatie? Kies hieronder een van de mogelijke activeiten!