Na ontvangst op onze locatie ga je met de deelnemers en onze instructeur naar de Paintball Arena. Hier worden de deelnemers in teams gedeeld en krijg je de belangrijke instructie/briefing. Hierin wordt verteld over de overalls, de maskers, de wapens, de balletjes en de verschillende spellen. Dan kan het spel beginnen!

Wij maken gebruik van professionele kids-paintball wapens geladen door een trekveer. Door de gematigde snelheid van de balletjes is deze activiteit perfect voor de jongere deelnemers. Wil je paintballen met wapens die door CO2 gaspatronen worden geladen? Kijk dan eens naar de activiteit 'Paintball 18+'!

Deze activiteit is inclusief 100 paintballs per deelnemer. Extra balletjes zijn te verkrijgen gedurende de activiteit. Kosten hiervoor zijn: €40,- voor 500 balletjes (een zak), €80,- voor 1000 balletjes (een halve doos), €150,- voor 2000 balletjes (een doos).

De duur van deze activiteit is ongeveer 1:30 uur.

Alle activiteiten zijn te combineren met onze horeca mogelijkheden. Zo kun je kiezen voor een patatje met een snack na een kinderfeestje of een uitgebreide barbecue na de activiteiten met de familie of collega’s. Check de pagina horeca voor de mogelijkheden en laat in het boekingsformulier weten waarmee wij jouw uitje compleet kunnen maken.

 • Voor wie niet bang is om geraakt te worden!

 • Verschillende uitdagende spellen!

 • Het leukst vanaf 8 personen!

Inhoud activiteit:

 • Instructie en begeleiding
 • Kids-Paintball wapens
 • Drie verschillende spellen

Prijzen en beschikbaarheid:

 • €17,50 per persoon
 • Inclusief 100 paintballs per persoon
 • Inclusief instructie zijn de deelnemers maximaal anderhalf uur bezig
 • Geschikt voor alle leeftijden
 • Je betaalt alleen voor de deelnemers, niet voor de kijkers
 • Het leukst vanaf 8 deelnemers, maar mogelijk vanaf 6 deelnemers
Reserveer nu

Ervaringen

Enthousiaste instructeur en de kids hadden het ontzettend naar hun zin!

Duidelijke en goed voorbereide instructie!

Het enthousiasme van de kinderen die de ruimte krijgen zichzelf te overtreffen. Het oefenen voordat ze gaan klimmen in het klimbos geeft ze veel zelfvertrouwen.

Lekker buiten en ongedwongen in een prachtige omgeving!

Familiedag op maat gemaakt. Instructeurs waren enthousiast en het weer en eten waren super.

De gezelligheid en gemoedelijkheid, ook van het personeel, en, dat je mensen over angsten heen kunt helpen. Als coach van het meisjeshockey team is het verhelderend hoe de meiden zich in deze situaties opstelden.

Enthousiaste en prima begeleiding tijdens ons familie-uitje met 30 personen in de leeftijd van 8 tot 75 jaar met drie onderdelen; mountainbiken, klimbos en kanovaren. De combinatie van al deze prima georganiseerde activiteiten van “Borgerswold Experience” met een afsluitend barbecuebuffet maakte de dag tot een feestdag ter gelegenheid van ons 50 jarig huwelijk.

Flexibiliteit in samenwerking met eigenaar en de mogelijkheden die Borgerswold Experience bied aan activiteiten en terrein

Door overboeking elders zaten we een paar dagen voor het geplande vrijgezellenfeest zonder activiteit. Borgerswold Experience heeft ons toen meer dan uit de brand geholpen met een geweldig leuke dag! en dat met zeer aantrekkelijke prijzen! Echt supergoedkoop! Paintball, inclusief konijnenpak, vlotbouwen, hapje en drankje. Goed voor mekaar!

Super geregeld van spel tot eten en drinken.

Anderen kozen ook voor

Klimbos
Lasergamen