Onze pubquiz is een gezellige quiz met zeer uiteenlopende categorieën en passend gemaakt voor de leeftijden van de deelnemers waardoor dit een geschikte quiz is voor iedereen. Er wordt in kleine teams tegen elkaar gestreden in verschillende rondes. Wat weet jij van muziek, sport, aardrijkskunde of algemene kennis? De pubquiz is een uitdagende quiz voor jong en oud en een garantie voor gezelligheid en hilariteit.

Dit alles wordt gepresenteerd door een van onze enthousiaste quizmasters!

De duur van deze activiteit is ongeveer 1:30 uur.

Alle activiteiten zijn te combineren met onze horeca mogelijkheden. Zo kun je kiezen voor een patatje met een snack na een kinderfeestje of een uitgebreide barbecue na de activiteiten met de familie of collega’s. Check de pagina horeca voor de mogelijkheden en laat in het boekingsformulier weten waarmee wij jouw uitje compleet kunnen maken.

 • De gezelligste pubquiz!

 • Originele vragen en rondes!

 • Zowel binnen als buiten op het terras te doen!

Inhoud activiteit:

 • Quizmaster
 • Teamverdeling
 • Verschillende soorten rondes
 • Hilarische momenten waar nog lang over wordt nagepraat
 • Prijsuitreiking

Prijzen en beschikbaarheid:

 • €17,50 per persoon
 • Inclusief instructie duurt de quiz maximaal anderhalf uur
 • Mogelijk vanaf 8 personen!
Reserveer nu

Ervaringen

De gezelligheid en gemoedelijkheid, ook van het personeel, en, dat je mensen over angsten heen kunt helpen. Als coach van het meisjeshockey team is het verhelderend hoe de meiden zich in deze situaties opstelden.

Duidelijke en goed voorbereide instructie!

Super geregeld van spel tot eten en drinken.

Enthousiaste en prima begeleiding tijdens ons familie-uitje met 30 personen in de leeftijd van 8 tot 75 jaar met drie onderdelen; mountainbiken, klimbos en kanovaren. De combinatie van al deze prima georganiseerde activiteiten van “Borgerswold Experience” met een afsluitend barbecuebuffet maakte de dag tot een feestdag ter gelegenheid van ons 50 jarig huwelijk.

Flexibiliteit in samenwerking met eigenaar en de mogelijkheden die Borgerswold Experience bied aan activiteiten en terrein

Lekker buiten en ongedwongen in een prachtige omgeving!

Het enthousiasme van de kinderen die de ruimte krijgen zichzelf te overtreffen. Het oefenen voordat ze gaan klimmen in het klimbos geeft ze veel zelfvertrouwen.

Familiedag op maat gemaakt. Instructeurs waren enthousiast en het weer en eten waren super.

Door overboeking elders zaten we een paar dagen voor het geplande vrijgezellenfeest zonder activiteit. Borgerswold Experience heeft ons toen meer dan uit de brand geholpen met een geweldig leuke dag! en dat met zeer aantrekkelijke prijzen! Echt supergoedkoop! Paintball, inclusief konijnenpak, vlotbouwen, hapje en drankje. Goed voor mekaar!

Enthousiaste instructeur en de kids hadden het ontzettend naar hun zin!

Anderen kozen ook voor

Ik hou van Holland
Wie is de mol
Boogschieten kids