De huur van een SUP-board voor een dagdeel (4 uur). Zonder begeleiding van een instructeur varen op de prachtige wateren van recreatiepark Borgerswold Experience.
Je wordt door een van onze instructeurs te water gelaten met een peddel en eventueel een (spat)-waterdicht tonnetje voor de waardevolle spullen die jullie onderweg nodig hebben. Het is ook mogelijk om een kaart van het gebied mee te krijgen zodat je weet waar je heen kunt peddelen!
Binnen 4 uur verwachten we jullie weer terug op onze locatie, maar als jullie minder lang op het water willen zijn is dat natuurlijk geen probleem!
LET OP: als het lekker weer is zullen de SUP-boards snel op zijn. Reserveer deze zo snel mogelijk om een plekje te garanderen!

De duur van deze activiteit is 4:00 uur.

Alle activiteiten zijn te combineren met onze horeca mogelijkheden. Zo kun je kiezen voor een patatje met een snack na een kinderfeestje of een uitgebreide barbecue na de activiteiten met de familie of collega’s. Check de pagina horeca voor de mogelijkheden en laat in het boekingsformulier weten waarmee wij jouw uitje compleet kunnen maken.

  • Huur van een SUP-board voor een dagdeel (4 uur)!

  • Op eigen gelegenheid peddelen!

  • Prachtig recreatiepark Borgerswold vanaf de opstapplaats!

Inhoud activiteit:

  • Instructie
  • SUP-Board
  • Peddel
  • (Spat)-waterdicht tonnetje

Prijzen en beschikbaarheid:

  • €22,50 per dagdeel
  • 4 uur lang Suppen
  • Zwemdiploma verplicht
Reserveer nu

Ervaringen

Duidelijke en goed voorbereide instructie!

Het enthousiasme van de kinderen die de ruimte krijgen zichzelf te overtreffen. Het oefenen voordat ze gaan klimmen in het klimbos geeft ze veel zelfvertrouwen.

Familiedag op maat gemaakt. Instructeurs waren enthousiast en het weer en eten waren super.

Enthousiaste en prima begeleiding tijdens ons familie-uitje met 30 personen in de leeftijd van 8 tot 75 jaar met drie onderdelen; mountainbiken, klimbos en kanovaren. De combinatie van al deze prima georganiseerde activiteiten van “Borgerswold Experience” met een afsluitend barbecuebuffet maakte de dag tot een feestdag ter gelegenheid van ons 50 jarig huwelijk.

De gezelligheid en gemoedelijkheid, ook van het personeel, en, dat je mensen over angsten heen kunt helpen. Als coach van het meisjeshockey team is het verhelderend hoe de meiden zich in deze situaties opstelden.

Super geregeld van spel tot eten en drinken.

Door overboeking elders zaten we een paar dagen voor het geplande vrijgezellenfeest zonder activiteit. Borgerswold Experience heeft ons toen meer dan uit de brand geholpen met een geweldig leuke dag! en dat met zeer aantrekkelijke prijzen! Echt supergoedkoop! Paintball, inclusief konijnenpak, vlotbouwen, hapje en drankje. Goed voor mekaar!

Enthousiaste instructeur en de kids hadden het ontzettend naar hun zin!

Flexibiliteit in samenwerking met eigenaar en de mogelijkheden die Borgerswold Experience bied aan activiteiten en terrein

Lekker buiten en ongedwongen in een prachtige omgeving!

Anderen kozen ook voor

moutainbiken
Survivalbos
GPS-tocht