Jouw familie, collega's , vrienden of vriendinnen veranderen opeens van goede bekenden in verdachten in dit intrigerende spel. Met dit vullende programma is jouw uitje verzekerd van de nodige spanning en plezier.

Tijdens dit spel is er 1 mol en de rest van de spelers probeert zoveel mogelijk geld te verdienen met de gegeven opdrachten. De mol probeert tijdens het spel er zo onopvallend mogelijk voor te zorgen dat de spelers zo min mogelijk geld verzamelen.

Aan het einde van het spel wint de speler die de mol weet te ontrafelen.

De duur van deze activiteit is ongeveer 2:00 uur.

Alle activiteiten zijn te combineren met onze horeca mogelijkheden. Zo kun je kiezen voor een patatje met een snack na een kinderfeestje of een uitgebreide barbecue na de activiteiten met de familie of collega’s. Check de pagina horeca voor de mogelijkheden en laat in het boekingsformulier weten waarmee wij jouw uitje compleet kunnen maken.

  • Kennis is macht!

  • Er is maar één mol!

  • Ben jij de andere deelnemers te slim af?!

Inhoud activiteit:

  • Quizmaster
  • Rolverdeling
  • Verschillende opdrachten
  • Bekendmaking van de winnaar

Prijzen en beschikbaarheid:

  • €17,50 per persoon
  • Inclusief instructie duurt het spel maximaal twee uur
  • Mogelijk vanaf 8 personen!
Reserveer nu

Ervaringen

Enthousiaste en prima begeleiding tijdens ons familie-uitje met 30 personen in de leeftijd van 8 tot 75 jaar met drie onderdelen; mountainbiken, klimbos en kanovaren. De combinatie van al deze prima georganiseerde activiteiten van “Borgerswold Experience” met een afsluitend barbecuebuffet maakte de dag tot een feestdag ter gelegenheid van ons 50 jarig huwelijk.

Flexibiliteit in samenwerking met eigenaar en de mogelijkheden die Borgerswold Experience bied aan activiteiten en terrein

Enthousiaste instructeur en de kids hadden het ontzettend naar hun zin!

De gezelligheid en gemoedelijkheid, ook van het personeel, en, dat je mensen over angsten heen kunt helpen. Als coach van het meisjeshockey team is het verhelderend hoe de meiden zich in deze situaties opstelden.

Duidelijke en goed voorbereide instructie!

Super geregeld van spel tot eten en drinken.

Het enthousiasme van de kinderen die de ruimte krijgen zichzelf te overtreffen. Het oefenen voordat ze gaan klimmen in het klimbos geeft ze veel zelfvertrouwen.

Lekker buiten en ongedwongen in een prachtige omgeving!

Familiedag op maat gemaakt. Instructeurs waren enthousiast en het weer en eten waren super.

Door overboeking elders zaten we een paar dagen voor het geplande vrijgezellenfeest zonder activiteit. Borgerswold Experience heeft ons toen meer dan uit de brand geholpen met een geweldig leuke dag! en dat met zeer aantrekkelijke prijzen! Echt supergoedkoop! Paintball, inclusief konijnenpak, vlotbouwen, hapje en drankje. Goed voor mekaar!

Anderen kozen ook voor

Ik hou van Holland
Boogschieten kids
Paintball kids