Na ontvangst op onze locatie krijgen jullie van een van onze instructeurs een uitleg. De deelnemers worden in teams verdeeld. De teams moeten een teamleider aanwijzen die samen met de instructeur de ins en outs van het GPS-apparaat gaat doornemen. De teamleiders gaan terug naar hun team om de opdrachten te doorlopen. Om beurten (ongeveer 10 minuten tussen de teams) vertrekken de teams van onze locatie om de GPS-tocht te beginnen. Met behulp van het GPS-apparaat zoeken de teams de juiste route en voeren de opdrachten tijdens de wandeltocht goed uit om het juiste coördinaat te ontvangen en zo weer terug te komen op het startpunt. Tijdens de tocht lopen de teams door het prachtige recreatiegebied Borgerswold. Geen bebouwing, maar even helemaal in de natuur.
Na ongeveer een uur ben je (als het goed is) weer samen met je team terug op het startpunt.
Om er een strijd van te maken kunnen we in samenspraak met jou (/de organisator) bepalen om één team te laten winnen.
Wij maken gebruik van de Garmin Etrex. Een GPS-apparaat dat door de eenvoud voor iedere deelnemer goed te begrijpen is. Door het oplichtende display kan deze activiteit ook 's avonds worden gedaan, maar om echt te kunnen genieten van de natuur raden wij aan de activiteit in het daglicht te doen.

De duur van deze activiteit is ongeveer 1:15 uur. Afhankelijk van het aantal teams dat onderweg is kan het langer duren.

Alle activiteiten zijn te combineren met onze horeca mogelijkheden. Zo kun je kiezen voor een patatje met een snack na een kinderfeestje of een uitgebreide barbecue na de activiteiten met de familie of collega’s. Check de pagina horeca voor de mogelijkheden en laat in het boekingsformulier weten waarmee wij jouw uitje compleet kunnen maken.

 • Een rustgevende activiteit!

 • Wandelend door het prachtige recreatiepark Borgerswold!

 • Zijn de coördinaten wel goed ingevoerd?!

Inhoud activiteit:

 • Instructie en begeleiding
 • GPS-apparaat
 • Materiaal dat nodig is om de opdrachten uit te voeren
 • Ongeveer een uur wandelen

Prijzen en beschikbaarheid:

 • €10,- per persoon
 • Je betaalt alleen voor de deelnemers, niet voor mensen die niet op pad gaan
 • Inclusief instructie zijn de deelnemers maximaal 2 uur bezig
 • Minimaal 4 deelnemers
Reserveer nu

Ervaringen

Het enthousiasme van de kinderen die de ruimte krijgen zichzelf te overtreffen. Het oefenen voordat ze gaan klimmen in het klimbos geeft ze veel zelfvertrouwen.

Door overboeking elders zaten we een paar dagen voor het geplande vrijgezellenfeest zonder activiteit. Borgerswold Experience heeft ons toen meer dan uit de brand geholpen met een geweldig leuke dag! en dat met zeer aantrekkelijke prijzen! Echt supergoedkoop! Paintball, inclusief konijnenpak, vlotbouwen, hapje en drankje. Goed voor mekaar!

Familiedag op maat gemaakt. Instructeurs waren enthousiast en het weer en eten waren super.

Flexibiliteit in samenwerking met eigenaar en de mogelijkheden die Borgerswold Experience bied aan activiteiten en terrein

Enthousiaste instructeur en de kids hadden het ontzettend naar hun zin!

Enthousiaste en prima begeleiding tijdens ons familie-uitje met 30 personen in de leeftijd van 8 tot 75 jaar met drie onderdelen; mountainbiken, klimbos en kanovaren. De combinatie van al deze prima georganiseerde activiteiten van “Borgerswold Experience” met een afsluitend barbecuebuffet maakte de dag tot een feestdag ter gelegenheid van ons 50 jarig huwelijk.

De gezelligheid en gemoedelijkheid, ook van het personeel, en, dat je mensen over angsten heen kunt helpen. Als coach van het meisjeshockey team is het verhelderend hoe de meiden zich in deze situaties opstelden.

Duidelijke en goed voorbereide instructie!

Super geregeld van spel tot eten en drinken.

Lekker buiten en ongedwongen in een prachtige omgeving!

Anderen kozen ook voor

Pubquiz
Boogschieten
Kano verhuur