De huur van een 1-persoons of 2-persoonskano voor een dagdeel (4 uur). Zonder begeleiding van een instructeur varen op de prachtige wateren van recreatiepark Borgerswold Experience. Je kunt vanaf de instapplek helemaal naar het Langeboschemeer varen zonder een keer uit te stappen!
Jullie worden door een van onze instructeurs te water gelaten met peddels en eventueel een (spat)-waterdicht tonnetje voor de waardevolle spullen die jullie onderweg nodig hebben. Het is ook mogelijk om een kaart van het gebied mee te krijgen zodat je weet waar je heen kunt varen!
Binnen 4 uur verwachten we jullie weer terug op onze locatie, maar als jullie minder lang op het water willen zijn is dat natuurlijk geen probleem!
LET OP: als het lekker weer is zullen de kano's snel op zijn. Reserveer deze zo snel mogelijk om een plekje te garanderen!

De maximale duur van deze activiteit is 4:00 uur.

Alle activiteiten zijn te combineren met onze horeca mogelijkheden. Zo kun je kiezen voor een patatje met een snack na een kinderfeestje of een uitgebreide barbecue na de activiteiten met de familie of collega’s. Check de pagina horeca voor de mogelijkheden en laat in het boekingsformulier weten waarmee wij jouw uitje compleet kunnen maken.

 • Op eigen gelegenheid varen!

 • In- en uitstap plaats in het prachtige recreatiepark Borgerswold!

 • Een van de meest rustgevende activiteiten!

Inhoud activiteit:

 • Instructie
 • Begeleiding te water laten
 • Kano
 • Peddel(s)
 • (Spat)-waterdicht tonnetje
 • Routekaart

Prijzen en beschikbaarheid:

 • €17,50 per 1-persoonskano
 • €20,- per 2-persoonskano
 • De huur van een kano voor een dagdeel (4 uur)
 • Zwemdiploma verplicht
Reserveer nu

Ervaringen

Flexibiliteit in samenwerking met eigenaar en de mogelijkheden die Borgerswold Experience bied aan activiteiten en terrein

Familiedag op maat gemaakt. Instructeurs waren enthousiast en het weer en eten waren super.

Het enthousiasme van de kinderen die de ruimte krijgen zichzelf te overtreffen. Het oefenen voordat ze gaan klimmen in het klimbos geeft ze veel zelfvertrouwen.

Lekker buiten en ongedwongen in een prachtige omgeving!

Enthousiaste instructeur en de kids hadden het ontzettend naar hun zin!

Enthousiaste en prima begeleiding tijdens ons familie-uitje met 30 personen in de leeftijd van 8 tot 75 jaar met drie onderdelen; mountainbiken, klimbos en kanovaren. De combinatie van al deze prima georganiseerde activiteiten van “Borgerswold Experience” met een afsluitend barbecuebuffet maakte de dag tot een feestdag ter gelegenheid van ons 50 jarig huwelijk.

Duidelijke en goed voorbereide instructie!

Super geregeld van spel tot eten en drinken.

Door overboeking elders zaten we een paar dagen voor het geplande vrijgezellenfeest zonder activiteit. Borgerswold Experience heeft ons toen meer dan uit de brand geholpen met een geweldig leuke dag! en dat met zeer aantrekkelijke prijzen! Echt supergoedkoop! Paintball, inclusief konijnenpak, vlotbouwen, hapje en drankje. Goed voor mekaar!

De gezelligheid en gemoedelijkheid, ook van het personeel, en, dat je mensen over angsten heen kunt helpen. Als coach van het meisjeshockey team is het verhelderend hoe de meiden zich in deze situaties opstelden.

Anderen kozen ook voor

Paintball Kids
Klimbos