Na ontvangst bij Borgerswold Experience gaan de deelnemers samen met onze instructeur naar het Survivalbos. Hier gaan zij onder begeleiding verschillende hindernissen en obstakels oefenen en overbruggen (meestal zonder de grond aan te raken). Ten slotte krijgen zij de uitdaging om een parcours af te leggen als afsluiter van de activiteit. Klimmen, klauteren en obstakels overbruggen met elkaar zijn de hoofdzaken van de activiteit.

Deze activiteit is zeer geschikt als kinderfeestje voor actieve kids of als sportieve teambuildingsopdracht!

In het voorjaar van 2021 is ons survivalbos uitgebreid met een grote survivalbaan iets verder op ons terrein. Graag aangeven tijdens het boeken als je al in het survivalbos hebt geklauterd en graag de nieuwe survivalbaan wil proberen!

De duur van deze activiteit is ongeveer 1:30 uur.

Alle activiteiten zijn te combineren met onze horeca mogelijkheden. Zo kun je kiezen voor een patatje met een snack na een kinderfeestje of een uitgebreide barbecue na de activiteiten met de familie of collega’s. Check de pagina horeca voor de mogelijkheden en laat in het boekingsformulier weten waarmee wij jouw uitje compleet kunnen maken.

 • Klimmen en klauteren zonder veiligheidsgordel!

 • Voor de actieve buitenmensen!

 • Altijd onder begeleiding van onze instructeur(s)!

Inhoud activiteit:

 • Instructie
 • Begeleiding
 • Technische tips en tricks
 • Overbruggen van het eindparcours

Prijzen en beschikbaarheid:

 • €15,- per persoon
 • Je betaalt alleen voor de deelnemers, niet voor de kijkers
 • Inclusief instructie zijn de deelnemers maximaal anderhalf uur bezig
 • Vanaf 6 deelnemers
 • Geschikt voor alle leeftijdscategorieën
Reserveer nu

Ervaringen

Het enthousiasme van de kinderen die de ruimte krijgen zichzelf te overtreffen. Het oefenen voordat ze gaan klimmen in het klimbos geeft ze veel zelfvertrouwen.

Duidelijke en goed voorbereide instructie!

Door overboeking elders zaten we een paar dagen voor het geplande vrijgezellenfeest zonder activiteit. Borgerswold Experience heeft ons toen meer dan uit de brand geholpen met een geweldig leuke dag! en dat met zeer aantrekkelijke prijzen! Echt supergoedkoop! Paintball, inclusief konijnenpak, vlotbouwen, hapje en drankje. Goed voor mekaar!

Familiedag op maat gemaakt. Instructeurs waren enthousiast en het weer en eten waren super.

Lekker buiten en ongedwongen in een prachtige omgeving!

Enthousiaste instructeur en de kids hadden het ontzettend naar hun zin!

Super geregeld van spel tot eten en drinken.

Enthousiaste en prima begeleiding tijdens ons familie-uitje met 30 personen in de leeftijd van 8 tot 75 jaar met drie onderdelen; mountainbiken, klimbos en kanovaren. De combinatie van al deze prima georganiseerde activiteiten van “Borgerswold Experience” met een afsluitend barbecuebuffet maakte de dag tot een feestdag ter gelegenheid van ons 50 jarig huwelijk.

Flexibiliteit in samenwerking met eigenaar en de mogelijkheden die Borgerswold Experience bied aan activiteiten en terrein

De gezelligheid en gemoedelijkheid, ook van het personeel, en, dat je mensen over angsten heen kunt helpen. Als coach van het meisjeshockey team is het verhelderend hoe de meiden zich in deze situaties opstelden.

Anderen kozen ook voor

Klimbos
Paintball 18+